Aglio olio e peperoncino

Jaký je výsledek?

Nelekněte se, to jsou jen sépiové těstoviny 🙂

Co na aglio olio potřebujete?

  • 400 g sušené špagety
  • 1 dcl olej extra virgin
  • 2 ks čerstvé feferonky (nebo podle chuti)
  • 10 stroužků česneku
  • hrst nasekané petrželové natě
  • parmezán nebo grana padano
Ingredience na aglio olio e peperoncino

Jak na to?

  • nakrájet na drobno česnek, chilli a hladkolistou petrželku
Česnek, chilli, petrželka
  • na pánev dát olivový olej a osmahnout na něm chilli s česnekem
Chili na oleji
  • k pánvi přidat uvařené těstoviny (nejlépe špagety) a trochu je se směsí prohodit
Promíchejte směs se špagetami
  • vypnout sporák, zasypat petrželkou a parmezánem
Preferujte parmezán

  • sníst 🙂

Poděkování

Receptem a výbornými fotografiemi přispěla slečna Tereza.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *